БГНЕС Вълчо – синът на бизнесмена Ветко Арабаджиев, е задържан за 72

...
БГНЕС
Вълчо – синът на бизнесмена Ветко Арабаджиев, е задържан за 72
Коментари Харесай

Извънредно: Обявяват за издирване Арабаджиеви, в хотелите им открити милиони, прокурор се хвана за главата!

БГНЕС Вълчо – синът на бизнесмена Ветко Арабаджиев, е арестуван за 72 часа по обвиняване за пране на пари и данъчни закононарушения. Родителите му са оповестени за търсене с европейска заповед, има информация, че са във Франция. Това заяви на брифинг през днешния ден зам.-главният прокурор Иван Гешев. 

Специализираната прокуратура влезе през вчерашния ден в офиси на хотели на Арабаджиеви -  " Маринела "  в София и  " Марица "  в Пловдив по отношение на следствие на проведена незаконна група за пране на пари и данъчни измами. В хода на интервенцията е открита голяма сума пари – 10 млн. лева в брой, в офиси, жилища и касетки в банки, разгласи Гешев.

Наложило се екипите да изискат от Българска народна банка броячни машини, с цел да се оправят с преброяването на парите. От арестуваните през вчерашния ден шестима са с обвинявания – петима за присъединяване в проведена незаконна група и един – Вълчо Арабаджиев, за вторични закононарушения. Трима са арестувани за 72 часа, трима се търсят. 

" Такова нещо не помня в кариерата си на прокурор. Пари в брой изкачаха отвред - сейфове, кутии за обувки, шкафове, разгласи на брифинг зам.-главният прокурор.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР